Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong wint met Sevilla dankzij invallers

Luuk de Jong wint met Sevilla dankzij invallers

21 nov 2020, 21:28

Luuk de Jong heeft met Sevilla weer aansluiting gevonden bij de subtop in de Spaanse voetbalcompetitie. De winnaar van de Europa League boekte tegen Celta de tweede overwinning op rij in La Liga: 4-2. Sevilla trok de wedstrijd in de laatste 5 minuten naar zich toe, via doelpunten van de invallers Sergio Escudero en Munir El Haddadi.

De Jong moest ook op de bank beginnen. De spits, die in twee van de laatste drie interlands van Oranje een basisplaats had, kwam in de 68e minuut in het veld bij een stand van 2-2. In de slotfase mocht ook Oussama Idrissi invallen bij Sevilla. De Marokkaanse vleugelspits, overgekomen van AZ, maakte zijn debuut. Twee andere invallers bezorgden de ploeg van trainer Julen Lopetegui de winst. Karim Rekik bleef op de bank zitten.

Met 13 punten uit acht wedstrijden staat Sevilla op de zevende plaats in La Liga. Koploper Real Sociedad heeft 7 punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.