Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong voelt mee met PSV

Luuk de Jong voelt mee met PSV

13 nov 2019, 15:47

Luuk de Jong voelt mee met PSV, zijn vorige club die in de eredivisie al een achterstand van 11 punten op koploper Ajax heeft opgelopen. "Natuurlijk doet het pijn om te zien wat daar nu gebeurt", zegt hij. "Soms zit alles tegen, het is helaas niet anders."

De Jong verliet PSV afgelopen zomer voor Sevilla, dat hij zondag in de beladen stadsderby tegen Real Betis met een fantastische uithaal de winst bezorgde (2-1). Hij veroverde drie landstitels met PSV. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst 28 keer in de eredivisie.

PSV mist niet alleen de doelpunten van De Jong en eveneens vertrokken Hirving Lozano. Het gemis van de afgemeten voorzetten van Angeliño laat zich ook voelen. "Maar er zijn ook weer nieuwe spelers gekomen", zegt De Jong. "Het verschil mag niet zo groot zijn als nu. Daarnaast hebben ze ook pech dat Donyell Malen en Steven Bergwijn zo lang geblesseerd zijn. Ik spreek Mark van Bommel of Mart van den Heuvel nog wel eens", verwijst hij naar de hoofdtrainer en de ervaren teammanager. "Ze komen er echt wel weer bovenop."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.