Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong verovert basisplaats in Spaans flopelftal

Luuk de Jong verovert basisplaats in Spaans flopelftal

7 jan 2020, 11:58

De transfer van Luuk de Jong naar Sevilla is nog geen succes gebleken. De spits wist in zestien competitiewedstrijden slechts tweemaal te scoren. Dit matige resultaat heeft hem een plek opgeleverd in het elftal met flops van de eerste seizoenshelft, van de Spaanse krant Marca.

De Jong vormt in het flopeltal een voorhoede met João Félix, vorige maand nog verkozen tot Golden Boy van 2019 (Atlético Madrid), en Luka Jovic (Real Madrid).

Overigens is het niet alleen De Jong die teleurstelt in de Sevilla-aanval. Volgens Marca hebben ook zijn collega-spitsen Javier Hernández en Munas Dabbur niet aan de verwachtingen voldaan. Sevilla zou daarom pogingen ondernemen om Raúl De Tomás te halen.

Toch is er niet alleen maar kritiek op De Jong. Naast dat de spits, volgens het plaatselijke Diario de Sevilla, nog het beste past in de tactische plannen van Lopetegui, wordt zijn werkethiek ook als zeer positief beoordeeld.

VIDEO - Luuk de Jong naar Sevilla: 'Dit wordt zijn derde mislukking'

Luuk de Jong naar Sevilla: 'Dit wordt zijn derde mislukking'
3:36
Luuk de Jong naar Sevilla: 'Dit wordt zijn derde mislukking'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.