Terug

Volg Vandaag Inside

'Luuk de Jong staat nog altijd zeer hoog op wensenlijstje van PSV'

'Luuk de Jong staat nog altijd zeer hoog op wensenlijstje van PSV'

29 mrt 2022, 12:13

Luuk de Jong staat nog altijd zeer hoog op het wensenlijstje van PSV, meldt Voetbal International. De Eindhovense club wil in de komende transferperiode één of misschien zelfs twee nieuwe spitsen aantrekken, en De Jong is een belangrijke gegadigde.

Voetbal International gaat uit van een vertrek van Zahavi, wiens contract komende zomer afloopt, en noemt ook een vertrek van Maxi Romero 'waarschijnlijk.' Met de voor twee jaar gehuurde Carlos Vinicius houdt PSV dan nog één centrumspits over, maar hij wordt meer gezien als plan-B dan als basisspeler.

De Eindhovenaren willen daarom één of misschien zelfs twee nieuwe spitsen aantrekken: een ervaren aanvaller en een jonge spits, die er toch ook direct zal kunnen staan. Luuk de Jong, met wie PSV nog altijd contact heeft, staat zeer hoog op het wensenlijstje. Of hij haalbaar is, is de vraag, aangezien hij na dit jaar bij Barcelona 'gewoon' nog een contract voor een jaar heeft bij Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.