Terug

Volg Vandaag Inside

'Luuk de Jong opnieuw dichtbij een transfer naar Mexico'

'Luuk de Jong opnieuw dichtbij een transfer naar Mexico'

15 juni 2019, 01:20

Luuk de Jong wordt opnieuw in verband gebracht met een transfer naar de Mexicaanse competitie. Vorig jaar werd de spits gelinkt aan Club America en nu lijkt De Jong, volgens het Mexicaanse medium Diario Record, dichtbij een transfer naar CF Monterrey.

De 28-jarige spits heeft zelf al aangegeven nog een stap naar het buitenland te willen maken en volgens het artikel heeft De Jong al bij zijn Mexicaanse teamgenoten geinformeerd naar de Mexicaanse competitie. Het is nog maar de vraag of PSV zijn veelscorende spits wil laten gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.