Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong mist mogelijk treffen met Ziyech in Champions League

Luuk de Jong mist mogelijk treffen met Ziyech in Champions League

1 dec 2020, 17:21

Luuk de Jong komt woensdag mogelijk niet in actie in de Champions League. De spits van Sevilla trainde dinsdag in aanloop naar het duel met Chelsea niet mee.

"Een aantal spelers was niet in staat om te trainen en ik hoop dat we hen snel terug kunnen krijgen en niemand extra zullen kwijtraken", zei trainer Julen Lopetegui.

De Jong deed afgelopen weekend wel mee aan de competitiewedstrijd tegen Huesca, die met 1-0 werd gewonnen. De Jong (30) werd ruim een kwartier voor tijd gewisseld.

Sevilla en Chelsea zijn al zeker van een plek in de volgende ronde. Beide clubs hebben 10 punten na vier duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.