Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong laat cynische reactie achter onder felicitatiebericht OnsOranje

Luuk de Jong laat cynische reactie achter onder felicitatiebericht OnsOranje

1 mei 2023, 10:20

Xavi Simons en Joey Veerman, de twee PSV-ers in de meest recente Oranje-selectie van bondscoach Ronald Koeman, konden zondag rekenen op een felicitatie op het Instagram-kanaal van OnsOranje. Het officiële kanaal achter het Nederlands elftal feliciteerde het duo met de gewonnen bekerfinale, maar noemde nergens de naam van Luuk de Jong.

De 32-jarige spits kondigde begin maart aan te stoppen als international, om zich volledig te kunnen focussen op PSV. De Jong maakte eind vorig jaar nog deel uit van de selectie van het Nederland elftal op het WK in Qatar, waardoor de spits meegenomen had moeten worden in de felicitatie, zijn supporters in de commentsectie van mening. “Want Luuk heeft nooit voor Oranje gespeeld…”, reageert Rick. Noelle schrijft: “Luuk mag je toch ook nog wel bedanken? Ik vind dat je zeker in dit kalenderjaar hem nog kan bedanken”.

De Jong lijkt zich in deze woorden te kunnen vinden en laat ook een reactie achter onder de post van OnsOranje. “Dankjewel”, reageert de spits cynisch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.