Terug

Volg Vandaag Inside

Luuk de Jong keert terug in de basis tegen NEC

Luuk de Jong keert terug in de basis tegen NEC

30 okt 2022, 13:35

PSV begint om 14.30 uur met Luuk de Jong aan het thuisduel met NEC. De spits is voldoende hersteld van zijn invalbeurt van donderdag tegen Arsenal en voelt zich nu klaar voor een basisplaats, zijn eerste sinds zijn terugkeer van wekenlang blessureleed.

Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zijn basisploeg van het gewonnen duel met Arsenal (2-0) op enkele posities gewijzigd. Jarred Branthwaite en Ibrahim Sangaré nemen op de bank plaats. Jordan Teze en Armando Obispo verschijnen wel aan de aftrap.

Philipp Max en Mauro Júnior maken geen deel uit van de selectie van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.