Terug

Volg Vandaag Inside

'Luuk de Jong heeft nieuwe optie voor aankomende transferperiode'

'Luuk de Jong heeft nieuwe optie voor aankomende transferperiode'

15 dec 2021, 20:20

Fenerbahçe zou Luuk de Jong graag in januari willen overnemen van FC Barcelona. Dat meldt Mundo Deportivo.

Volgens de Spaanse krant moet De Jong de komende transferperiode op zoek naar een nieuwe club. FC Barcelona huurt de spits momenteel van Sevilla, maar beide clubs zitten niet meer te wachten op de Nederlander. Barça betaalt een huursom van één miljoen euro aan Sevilla, dat zijn volledige salaris heeft overgenomen.

Mundo Deportivo schrijft dat de clubleiding van Barça ervan overtuigd is dat de Turkse Süper Lig de juiste bestemming zal zijn voor De Jong. De 31-jarige spits maakte in 2019 de overstap van PSV naar Sevilla voor ruim 12,5 miljoen euro. De Jong heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Rojiblancos.

De Jong kwam dit seizoen slechts elf keer in actie voor Barcelona en wist daarin één keer te scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.