Terug

Volg Vandaag Inside

'Geertruida verschijnt opnieuw op de radar van RB Leipzig'

8 mei 2024, 12:44

Lutsharel Geertruida is opnieuw op de radar verschenen van RB Leipzig, meldt Bild. De verdediger leek afgelopen zomer al een transfer te maken naar Duitsland, maar Feyenoord en RB Leipzig raakten het toen niet eens over een transfersom.

Nu zou Leipzig, de huidige nummer vier van de Bundesliga, die volgend jaar verzekerd is van Champions League-voetbal, opnieuw interesse hebben. Een transfer zou wel samenhangen met de toekomst van vleugelverdediger Benjamin Henrichs.

Henrichs heeft bij Leipzig nog een contract tot medio 2025. Mocht hij die verbintenis niet willen verlengen, gaat Leipzig over tot verkoop en kan Geertruida zijn opvolger worden. De Feyenoord-verdediger heeft in Rotterdam nog een contract voor een jaar.

Hélène Hendriks en Sander de Kramer zagen onlangs bij De Oranjezondag het interview van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida uit de documentaire Kind van Zuid: "Ik krijg er kippenvel van." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.