Terug

Volg Vandaag Inside

‘Lutsharel Geertruida blijft mogelijk toch bij Feyenoord’

‘Lutsharel Geertruida blijft mogelijk toch bij Feyenoord’

13 juli 2023, 11:26

Het lijkt er op dat Lutsharel Geertruida toch in Rotterdam blijft, want na de pogingen van RB Leipzig om Geertruida op te pikken, heeft Feyenoord nog geen derde bod ontvangen en richt de Bundesliga-club zich nu ook op een alternatief voor de multi-inzetbare verdediger, meldt 1908.

Geertruida en RB Leipzig kwamen reeds tot een persoonlijk akkoord, maar tot een akkoord tussen de clubs kwam het vooralsnog niet. Volgens het Feyenoord-medium hebben de Duitsers dan ook al een alternatief gevonden voor Geertruida als centrale verdediger en dat is Castello Lukeba van Olympique Lyon.

Feyenoord wil de hoofdprijs voor Geertruida

Als Leipzig erin slaagt om met hem tot een akkoord te komen, zal de interesse in Geertruida verwateren, omdat de posities achterin dan helemaal bezet zijn. Echter is het nog onduidelijk of RB Leipzig Geertruida op dit moment nog wel als optie ziet, want de eerste twee biedingen werden zonder twijfel afgeslagen door Feyenoord.

Zo willen de Rotterdammers absoluut de hoofdprijs voor Geertruida en vinden ze een bedrag rond de twintig miljoen euro dan ook volstrekt onbespreekbaar. Feyenoord mikt naar verluidt eerder op het dubbele van dit bedrag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.