Terug

Volg Vandaag Inside

Luton komt met update: Lockyer kreeg hartstilstand en is in stabiele toestand

Luton komt met update: Lockyer kreeg hartstilstand en is in stabiele toestand

16 dec 2023, 20:10

Luton Town heeft bekendgemaakt dat aanvoerder Tom Lockyer in het duel met Bournemouth een hartstilstand heeft gekregen. Volgens de club is de toestand van de 29-jarige Welshman stabiel. Luton meldt ook dat Lockyer reageerde toen hij per brancard werd afgevoerd.

"We hopen en bidden allemaal voor onze leider en captain Tom Lockyer, die gelukkig reageert en naar het ziekenhuis is gebracht", aldus Luton Town in een verklaring op sociale media.

"We weten in dit stadium niet de volledige omvang van wat er is gebeurd en wat de volgende stappen zijn, maar we danken Bournemouth en de medische staf aan beide kanten voor hun snelle handelen, wat absoluut geweldig was."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Tests

Volgens Luton ondergaat Lockyer verdere tests "in het bijzijn van zijn familie aan zijn bed".

Het duel in de Premier League werd na een uur opgeschrikt door het naar de grond gaan van Lockyer, die in mei ook al eens in elkaar zakte op het veld. Na een onderbreking van ongeveer een half uur werd besloten het duel te staken.

Luton Town: "Het spijt ons tegenover alle aanwezige supporters dat spelers van beide kanten niet in staat waren om door te gaan met de wedstrijd nadat ze hun geliefde teamgenoot en vriend zo hadden zien vertrekken."

Lockyer verliet het veld onder luid applaus. Ook werd zijn naam gescandeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.