Terug

Volg Vandaag Inside

Lurling als assistent en jeugdtrainer terug bij NAC Breda

Lurling als assistent en jeugdtrainer terug bij NAC Breda

24 feb 2021, 17:25

Antony Lurling keert terug bij NAC Breda. De oud-aanvaller van de club wordt assistent bij het eerste elftal en krijgt daarnaast de leiding over het jeugdelftal met spelers tot 15 jaar. Lurling is nu nog werkzaam op de jeugdafdeling van PSV.

Lurling kwam meerdere periodes voor NAC uit, voor het laatst van 2007 tot 2014. De buitenspeler kwam tot 252 wedstrijden.

"In drie jaar als trainer bij PSV heb ik veel geleerd. Dit is voor mij een hele mooie stap in mijn trainerscarrière. De afgelopen periode heb ik mijn diploma UEFA A gehaald en vanuit daar wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen. Deze stap past daarin uitstekend. Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij NAC en mijn steentje bij te dragen aan de opleiding en NAC 1. Met name om jonge spelers te helpen in de ontwikkeling en fijne kneepjes van het vak mee te geven om te slagen in het profvoetbal", aldus Lurling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.