Terug

Volg Vandaag Inside

Lukaku woensdagavond plots met ander rugnummer: 'Een ode aan mijn moeder'

Lukaku woensdagavond plots met ander rugnummer: 'Een ode aan mijn moeder'

15 okt 2020, 11:19

Romelu Lukaku speelde woensdagavond met België tegen IJsland in de Nations League niet met zijn gebruikelijke rugnummer 9, maar met 10. "Dat was voor mijn moeder", legde de spits en aanvoerder uit aan Sporza na de wedstrijd, die de Rode Duivels met 2-1 wonnen en waarin hij twee keer scoorde.

"Ze was jarig op 10 oktober. Als het mogelijk is speel ik graag met nummer 10 of met nummer 9. Dit was dus een ode aan haar, zonder dat ze het wist."

België herstelde zich van de nederlaag zondag tegen Engeland, ook al ging het ook in Reykjavik moeizaam. "Het was niet makkelijk om hier te spelen. Het was een moeilijke match. Na het tegendoelpunt hebben we goed gereageerd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.