Terug

Volg Vandaag Inside

Lukaku waarschijnlijk niet tegen Juventus

Lukaku waarschijnlijk niet tegen Juventus

6 nov 2018, 18:52

MANCHESTER (ANP) - Romelu Lukaku heeft dinsdag niet met Manchester United kunnen trainen, in de voorbereiding op de ontmoeting met Juventus in de Champions League. Tegenover het ontbreken van de Belgische spits stond de terugkeer op het veld van Antonio Valencia en Marouane Fellaini.

Lukaku ontbrak het afgelopen weekeinde ook al in de Premier League. Coach José Mourinho liet hem wegens een blessure buiten de selectie. Daarvoor was hij al eens naar de bank verbannen, wegens een gebrek aan vorm. Sinds half september heeft Lukaku niet meer gescoord voor United.

Juventus, dat onlangs won op Old Trafford, ontvangt ManU woensdag. De Italianen hebben in de groep al 5 punten voorsprong op de Engelsen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.