Terug

Volg Vandaag Inside

'Luis Suárez aangeboden als vervanger van Sébastien Haller'

'Luis Suárez aangeboden als vervanger van Sébastien Haller'

20 juli 2022, 13:37

Luis Suárez is aangeboden bij Borussia Dortmund als vervanger van Sébastien Haller. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sports. Die Borussen houden rekening met een lange afwezigheid van Haller.

Bij de Franse spits, die onlangs de overstap maakte van Ajax naar Borussia Dortmund, werd er deze week een tumor bij zijn testikels geconstateerd. Haller is mogelijk lang uit de roulatie en dus schakelt de Duitse topclub door naar een mogelijke vervanger. 'We hebben nog niet nagedacht over de sportieve consequenties van het verlies van Haller', liet Borussia Dortmund-trainer Edin Terzic eerder weten. 'Maar we zullen op één of andere manier moeten handelen.'

Volgens Sky Sports is de transfervrije Suárez inmiddels aangeboden in Dortmund. Suárez wil na zijn vertrek bij Atlético Madrid in Europa blijven. De Uruguayaanse spits leek mogelijk terug te keren naar zijn oude liefde Nacional, maar hij wil dolgraag naar de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.