Terug

Volg Vandaag Inside

Luis Enrique haalt Ceballos bij Spaans elftal

Luis Enrique haalt Ceballos bij Spaans elftal

31 aug 2018, 14:04

MADRID (ANP) - De nieuwe Spaanse bondscoach Luis Enrique heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de selectie van de nationale ploeg. Jordi Alba en Koke zijn de opvallendste afwezigen in de eerste groep die Luis Enrique formeerde. De opvolger van Julen Lopetegui heeft de 22-jarige middenvelder Dani Ceballos van Real Madrid bij de selectie gehaald.

Ceballos kan volgende week debuteren in het Spaanse elftal. Luis Enrique zit voor het eerst als bondscoach op de bank bij het duel met Engeland in de Nations League, volgende week zaterdag op Wembley. Drie dagen later ontvangt Spanje met Kroatië de verliezend finalist van het WK in Elche.

Vaste krachten als Gerard Piqué en Andrés Iniesta stopten na de aftocht van Spanje in de achtste finale van het WK als international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.