Terug

Volg Vandaag Inside

Luis Enrique duidelijk: 'Orgie voor wedstrijd mag, maar niet ideaal'

Luis Enrique duidelijk: 'Orgie voor wedstrijd mag, maar niet ideaal'

25 nov 2022, 15:00

Luis Enrique heeft zich via zijn Twitch-kanaal uitgesproken over zijn regels voor de Spaanse selectie gedurende het WK in Qatar. Zo ook over de activiteiten in de slaapkamer van zijn spelers.

"Het is belachelijk om dat te verbieden, seks is iets wat ik volkomen normaal vind", antwoordt Enrique desgevraagd. "Het is natuurlijk niet ideaal als je de avond voor een wedstrijd een orgie hebt, maar als de spelers de avond van tevoren thuis zijn maak ik me daar helemaal geen zorgen over. Als seks hebben iets is wat ze doen, dan is dat omdat ze het willen."

Sailliant detail: de dochter van de bondscoach - Sira Martínez - heeft een relatie met Ferran Torres. De woorden van Enrique zijn dan ook geen vrijbrief om los te gaan in Qatar: "Ik herhaal met gezond verstand: ieder met hun partner. Als ik als voetballer voor een wedstrijd thuis met mijn vrouw zat, nou, dan deden we ook gewoon wat we moesten doen".

Onlangs liet Oranje-bondscoach Louis van Gaal nog weten dat hij ook niet moeilijk doet over activiteiten in de slaapkamer voor een wedstrijd. "Even een wippie maken?", grapte hij naar Truus van Gaal. Kijk het fragment hieronder terug!

Louis van Gaal grapt tegen Truus: 'Even een wippie maken?'
0:11
Louis van Gaal grapt tegen Truus: 'Even een wippie maken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.