Terug

Volg Vandaag Inside

Luijckx emigreerde door René en Johan: 'Ik wilde geen Manolevje worden'

Luijckx emigreerde door René en Johan: 'Ik wilde geen Manolevje worden'

2 mei 2019, 12:25

Kees Luijckx (33) speelde van 2006 t/m 2014 in de Eredivisie bij onder andere AZ, NAC Breda en Roda JC. In 2014 vertrok de Nederlander naar Griekenland en sinds 2015 is hij actief in de Deense Competitie. In een interview met het Noordhollands Dagblad onthult de Beverwijkenaar zijn reden voor vertrek destijds naar het buitenland.

"Ik voel me heel goed. Misschien nog een avontuur hierna. Of nog naar Nederland, ja, dat zou ik best willen, als er iets leuks komt. Ik zou het nog wel graag in Nederland willen laten zien, omdat ik er slecht ben weggegaan."

"Ik was gedegradeerd met Roda JC en op televisie werd ik door Van der Gijp en Derksen steeds belachelijk gemaakt. Het was een goed moment om weg te gaan. Ik wilde niet net zo'n lachertje worden als Manolev, die ze toen ook altijd pakten. Daar had ik helemaal geen zin in."

"Als dat nu weer zou gebeuren, zou ik er schijt aan hebben, maar toen had ik er veel moeite mee", aldus Luijckx.

Doordekken Klassieker

: 'Luijckx scheet in zijn broek tijdens de wedstrijd'

VI Klassieker

: René reageert op poepincident Luijckx

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.