Terug

Volg Vandaag Inside

'Lucas Pratto staat voor vertrek bij Feyenoord'

'Lucas Pratto staat voor vertrek bij Feyenoord'

27 feb 2021, 17:37

De kans is groot dat Lucas Pratto Feyenoord in de zomer gaat verlaten. De Rotterdammers hebben de optie om Pratto definitief van River Plate over te nemen, maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

Pratto komt niet meer voor in de plannen van trainer Dick Advocaat en volgens het Braziliaanse Mercado da Bola vertrekt de aanvaller naar Atlético Mineiro. De inmiddels 32-jarige aanvaller speelde in het verleden al eerder voor Atlético Mineiro tussen 2015 en 2017, daarin was hij 42 keer trefzeker in 107 wedstrijden.

River Plate verhuurt Pratto op dit moment aan Feyenoord, maar zit ook niet te wachten op zijn terugkeer. De spits kwam tot nu toe zes keer in actie voor de Rotterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.