Terug

Volg Vandaag Inside

Lucas Moura blikt terug op wedstrijd tegen Ajax: 'Wat er gebeurd is, dat was god'

Lucas Moura blikt terug op wedstrijd tegen Ajax: 'Wat er gebeurd is, dat was god'

8 mei 2024, 09:55

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat Ajax op dramatische wijze werd uitgeschakeld door Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League (2-3). Lucas Moura was met een hattrick de grote man aan de kant van Tottenham.

Moura krijgt de vraag of hij iets kan zeggen tegen de fans van Ajax, die nog altijd wakker worden met die nachtmerrie: "Het is moeilijk om daar iets over te zeggen. Ajax was een geweldig team, de sensatie van dat seizoen. En de favoriet in die wedstrijd."

"Ze hadden Juventus en Real Madrid uitgeschakeld en ons in Londen verslagen," vervolgt Moura, die in de allerlaatste seconde de winnende treffer maakte. "Ze speelden heel mooi voetbal. Veel balbezit, snelle acties, snelle spelers. Een evenwichtig, goed getraind team. Wat er gebeurd is, dat was god. Het is niet uit te leggen en ik heb er geen woorden voor. Dat is voetbal, hè?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.