Terug

Volg Vandaag Inside

Lozano slaat trainingskamp Qatar over

Lozano slaat trainingskamp Qatar over

8 jan 2019, 10:46

EINDHOVEN (ANP) - Hirving Lozano sluit niet meer aan bij het trainingskamp van PSV in Doha, maar start zijn voorbereiding op de tweede helft van het seizoen in Eindhoven. De technische staf wil daarmee de Mexicaanse aanvaller een lange, vermoeiende reis naar Qatar besparen. ,,We kijken altijd naar wat het beste is voor de speler. Daarom organiseren we het op deze manier”, zegt hoofdtrainer Mark van Bommel op de website van de club.

De Mexicaanse aanvaller verbleef de afgelopen dagen vanwege omstandigheden in de privésfeer bij zijn familie in zijn vaderland. Hij reist nu van Mexico naar Eindhoven en niet naar Doha. ,,Die reis zou dermate zwaar zijn, dat hij niet direct zou kunnen trainen. Omdat wij vrijdag spelen, bleef er effectief maar één trainingsdag over. Dan kan hij beter vier dagen goed werken in Nederland'', aldus Van Bommel.

PSV verblijft nog tot zaterdag in Doha. De koploper van de eredivisie speelt er vrijdag een oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.