Terug

Volg Vandaag Inside

'Lozano is geland in Eindhoven en ondergaat medische keuring'

'Lozano is geland in Eindhoven en ondergaat medische keuring'

1 sep 2023, 11:40

Hirving Lozano is geland op Eindhoven Airport en ondergaat momenteel zijn medische keuring, meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De Mexicaanse aanvaller keert, als alles goed gaat, terug bij PSV nadat hij de afgelopen vier jaar bij Napoli onder contract stond.

Lozano arriveerde vrijdagochtend op Eindhoven Airport, waar hij via de personeelsuitgang naar buiten is gegaan. Ook bij zijn aankomst bij de medische keuring wisten supporters nog geen duidelijk beeldmateriaal van de aanvaller te maken.

Lang zag het er naar uit dat Lozano werd gehaald als vervanger van Johan Bakayoko, die belangstelling kon genieten van meerdere clubs. Bakayoko blijft echter bij PSV, waar hij waarschijnlijk een nieuw, verbeterd contract kan tekenen. Met Lozano erbij halen de Eindhovenaren naast onder andere Lang, De Jong, Bakayoko, Vertessen, Pepi en El Ghazi dus nog een extra aanvallende troef in huis.

Lozano speelde eerder tussen 2017 en 2019 bij PSV. In 79 duels was hij goed voor 40 doelpunten en 23 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.