Terug

Volg Vandaag Inside

Lozano gekozen tot beste speler van Concacaf

Lozano gekozen tot beste speler van Concacaf

15 jan 2019, 19:40

EINDHOVEN (ANP) - Hirving Lozano is uitgeroepen tot speler van het jaar in Noord- en Midden-Amerika. Dat maakte de overkoepelende federatie Concacaf bekend. Het is voor de eerste keer dat de aanvaller van PSV deze prijs wint.

Lozano eindigde de voorgaande twee jaren als tweede. In 2016 moest hij als speler van het Mexicaanse Pachuca Bryan Ruiz (oud-speler van onder meer FC Twente en PSV) voor laten gaan. Vorig jaar werd doelman Keylor Navas van Real Madrid uitgeroepen als beste speler van de Concacaf.

Op het wereldkampioenschap in juni maakte Lozano het enige doelpunt voor Mexico in de groepswedstrijd tegen Duitsland. Met PSV behaalde de buitenspeler de landstitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.