Terug

Volg Vandaag Inside

Löw trekt zich niets aan van kritiek

Löw trekt zich niets aan van kritiek

12 okt 2018, 19:30

ZEIST (ANP) - Joachim Löw zegt zich niets aan te trekken van de kritiek op zijn functioneren als bondscoach van de Duitse nationale voetbalploeg. ,,Dat interesseert mij echt helemaal niets", zei hij tijdens zijn laatste persconferentie voor het uitduel met het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA. ,,Ik had deze week ook wel iets anders te doen. Maar na volgende week interesseert het me het nog steeds niet."

Löw vierde vanaf 2006 grote successen als bondscoach, maar na een faliekant mislukt WK in Rusland staat hij onder grote druk. Oud-international Michael Ballack noemt het onbegrijpelijk dat hij nog steeds in functie is. Toonaangevende Duitse media zetten afgelopen week hun vraagtekens over de korte trainingen van de wereldkampioen van 2014.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.