Terug

Volg Vandaag Inside

Löw haalt drie nieuwelingen bij 'Mannschaft'

Löw haalt drie nieuwelingen bij 'Mannschaft'

15 mrt 2019, 14:42

FRANKFURT (ANP) - De Duitse bondscoach Joachim Löw heeft drie nieuwelingen opgenomen in zijn selectie voor de start van de EK-kwalificatie, volgende week zondag in Amsterdam tegen Oranje. De verdedigers Niklas Stark (Hertha BSC) en Lukas Klostermann (RB Leipzig) en middenvelder Maximilian Eggestein (Werder Bremen) mogen zich komende week voor het eerst melden bij de 'Mannschaft'. De drie debutanten nemen de plekken over van Mats Hummels, Jérôme Boateng en Thomas Müller.

Löw liet het trio van Bayern München vorige week al weten dat hij ze niet meer nodig heeft. Hummels, Boateng en Müller waren jarenlang vaste waardes in het Duitse elftal en veroverden met hun land in 2014 de wereldtitel.

Als titelverdediger strandde Duitsland vorig jaar op het WK al in de groepsfase. De ploeg van Löw degradeerde vervolgens ook uit de hoogste divisie van de Nations League. De Duitsers oefenen woensdag eerst in Wolfsburg tegen Servië voordat ze naar Amsterdam komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.