Terug

Volg Vandaag Inside

Lovende woorden voor scorende De Ligt: 'Heel veel beter dan dit wordt het niet'

Lovende woorden voor scorende De Ligt: 'Heel veel beter dan dit wordt het niet'

22 apr 2021, 18:14

Matthijs de Ligt speelde woensdagavond een ijzersterke wedstrijd tegen Parma. Juventus won met 3-1 en De Ligt was belangrijk met een assist en doelpunt. De Italiaanse media zijn erg onder de indruk van de Nederlander.

'Een assist en een goal: dát was zijn handtekening onder het succes van De Oude Dame. De Ligt was onaantastbaar in de lucht. In verdedigend opzicht waren er een paar schoonheidsfoutjes te zien, maar het is hem uiteraard vergeven', schrijft TuttoMercatoWeb.

Het Italiaanse deel van Eurosport beoordeelt De Ligt met een 7. 'Wederom een sterke prestatie in defensief opzicht. En als hij zich in het strafschopgebied van de tegenstander meldde, was hij dodelijk: eerst een assist bij de 1-0 van Sandro, vervolgens de 3-1 die de wedstrijd in het slot gooide.'

CalcioMercato, Italiaanse krant, geeft de 21-jarige De Ligt ook een 7. 'Eerst heeft hij een belangrijke rol bij de eerste goal, vervolgens speelt hij met Graziano Pellè én maakt hij zijn eerste van het seizoen. Heel veel beter dan dit wordt het niet.'

De voormalig Ajacied maakte zijn eerste doelpunt van dit seizoen voor Juventus. Vorig seizoen wist De Ligt in totaal vier doelpunten te maken voor De Oude Dame.  

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.