Terug

Volg Vandaag Inside

Lovende woorden voor Koeman: 'Zijn kwaliteiten werden toen des te meer duidelijk'

Lovende woorden voor Koeman: 'Zijn kwaliteiten werden toen des te meer duidelijk'

25 mrt 2021, 19:54

FC Barcelona is bezig aan een ijzersterke reeks. De Ploeg van trainer Ronald Koeman is al acht duels op rij ongeslagen en staat inmiddels met twee punten achter koploper Atlético Madrid. Barça-legende Rivaldo is groot fan van de Nederlander.

'Koeman zijn kwaliteiten werden des te meer duidelijk toen hij het speelsysteem omgooide bij Barça. Hij heeft een interessante opstelling met de 3-4-3-formatie', vertelt Rivaldo aan Betfair. 'Die formatie zorgde ervoor dat Barcelona geweldig voetbal speelde. En nog belangrijker, ze wonnen er wedstrijden door.'

Rivaldo gaat ervan uit dat Lionel Messi ook volgend seizoen speler is van FC Barcelona. De Argentijnse aanvaller is aankomende zomer transfervrij. 'Messi ziet er veel meer verbonden en gelukkig uit sinds de komst van Juan Laporta (De nieuwe president van Barça), iemand die hij goed kent. Daarom geloof ik steeds meer dat Messi tot een akkoord kan komen met het nieuwe bestuur over een verlenging van zijn contract.'

Wim lovend: 'Er is geen betere teamontwikkelaar dan Ronald Koeman'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.