Terug

Volg Vandaag Inside

‘Louis van Gaal gooit de Hollandse School te grabbel’

‘Louis van Gaal gooit de Hollandse School te grabbel’

11 nov 2021, 14:45

Het Nederlands elftal lijkt zich te gaan plaatsen voor het WK-voetbal in Qatar. Oranje verdedigt in de laatste twee kwalificatieduels met Montenegro en Noorwegen een voorsprong van 2 punten op de Noren. In Nederland klinkt veel lof voor Louis van Gaal, al is niet iedereen even enthousiast over de 70-jarige bondscoach. 

‘Ik hoor van mensen die met hem werken dat hij zo’n innemende man is, maar zelf zou ik het alleen niet weten’, zegt Valentijn Driessen in gesprek met Veronica Superguide. ‘Ik weet wel wat ik van hem vind als trainer, en dat is niet per se positief.’

De Chef Voetbal van De Telegraaf zegt meer van het Nederlands elftal en Louis van Gaal te verwachten dan alleen goede resultaten. ‘Ik vind dat niet alleen het resultaat telt, maar ook de manier waarop. Voor het Nederlands elftal is dat de Hollandse School, en die gooit Van Gaal helaas te grabbel.’

Sinds Van Gaal is begonnen aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal, zijn er de nodige aanvaringen geweest met Valentijn. ‘Ik spreek hem alleen op persconferenties, en dan ben ik geen schoothondje, nee', zegt de journalist. Het gerucht zou gaan dat Van Gaal die tweestrijd gebruikt als signaal richting zijn spelers. ‘Dat heb ik ook gehoord, maar niet van Van Gaal zelf of van spelers. Ik weet alleen wel: niks is zomaar bij hem, dus het zou me niet verbazen.’

Het complete interview met Valentijn Driessen is te lezen in Veronica Superguide nummer 46. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.