Terug

Volg Vandaag Inside

Louis van Gaal: 'Als zij mij bellen, dan ga ik luisteren'

Louis van Gaal: 'Als zij mij bellen, dan ga ik luisteren'

20 dec 2022, 21:49

Louis van Gaal belde dinsdagavond met de dj's die namens Radio 3FM in het Glazen Huis zitten, om een plaatje aan te vragen voor 'Het Vergeten Kind.' Van Gaal kreeg ook nog enkele vragen over zijn toekomst als coach.

Lex Uiting, verslaggever van RTL Boulevard, was ook aanwezig bij het Glazen Huis en vroeg aan Louis van Gaal: "België, daar heeft u al een beetje mee geflirt," doelend op uitspraken die Van Gaal deed tijdens het WK. "Zijn er ook al gesprekken met Portugal aan de gang? Want daar woont u ook gedeeltelijk."

De ex-bondscoach van Oranje antwoordde: "Niet gedeeltelijk, daar woon ik eigenlijk het hele jaar. Maar als bondscoach van Nederland moest ik me natuurlijk vaak melden in Zeist. Maar ik heb niet geflirt met België. Er werden vragen gesteld over België. Daar kan ik niks aan doen, daar moet ik antwoord op geven. Dus ik flirt niet. En Portugal, daar flirt ik ook niet mee. Ik ben weer met pensioen."

"Maar meneer Van Gaal: Portugal heeft een goed team, dat is lekker in uw eigen land. Truus zal dat ook fijn vinden. Het zou toch een mooie laatste gimmic zijn? Portugal naar het EK of het WK helpen?," vroeg Lex Uiting. Van Gaal antwoordde: "Als zij mij bellen, dan ga ik luisteren. Meer kan ik niet zeggen."

Bekijk hieronder de uitspraken die Louis van Gaal tijdens het WK deed over België.

Van Gaal over bondscoachschap België: 'Ik heb er al over nagedacht!'
2:49
Van Gaal over bondscoachschap België: 'Ik heb er al over nagedacht!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.