Terug

Volg Vandaag Inside

Loting KNVB-beker: Mogelijk Klassieker en Gelderse derby in halve finales

Loting KNVB-beker: Mogelijk Klassieker en Gelderse derby in halve finales

13 feb 2021, 22:40

Ajax speelt in de halve finale van de KNVB-beker een uitwedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord. Dat duel, de eerder afgelaste kwartfinale, wordt komende woensdag gespeeld. De halve finales zijn op 2, 3, of 4 maart.

In de andere halve eindstrijd ontvangt Vitesse de winnaar van de ontmoeting tussen NEC en VVV-Venlo. Ook dat duel wordt woensdag ingehaald.

Bij de vrouwen zijn de halve finales FC Twente - ADO Den Haag en PSV - Ajax. Deze wedstrijden worden gespeeld op de dagen 16/17/18 april.

Heinrich Welling, competitieplanner van de KNVB, verrichtte de loting samen met oud-voetballer Arnold Bruggink, tegenwoordig analist, in de studio van zendgemachtigde ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.