Terug

Volg Vandaag Inside

Loting KNVB-beker kwartfinales: Feyenoord/PSV tegen AZ, Hercules/Cambuur tegen Vitesse

Loting KNVB-beker kwartfinales: Feyenoord/PSV tegen AZ, Hercules/Cambuur tegen Vitesse

20 jan 2024, 22:44

De winnaar van de achtste finale tussen Feyenoord en PSV in de strijd om de KNVB-beker speelt voor eigen publiek in de kwartfinale tegen AZ. Dat heeft een loting bepaald.

Feyenoord en PSV treffen elkaar woensdag in De Kuip voor een achtste finale. Andere kwartfinales zijn NEC - ADO Den Haag en FC Groningen - Fortuna Sittard. De winnaar van de achtste finale tussen de amateurs van Hercules en SC Cambuur speelt thuis tegen Vitesse. Hercules en SC Cambuur nemen het komende donderdag tegen elkaar op in de achtste finales. Ze zouden elkaar eigenlijk afgelopen donderdag treffen, maar die ontmoeting werd op het laatste moment afgelast. Hercules stuntte in de tweede ronde met een zege op Ajax (3-2).

De KNVB gaat de kwartfinales over 6, 7 en 8 februari verdelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.