Terug

Volg Vandaag Inside

Lopetegui wil alleen over Barcelona praten

Lopetegui wil alleen over Barcelona praten

27 okt 2018, 21:44

MADRID (ANP/RTR) - Julen Lopetegui wilde zaterdag niet ingaan op vragen over zijn toekomst bij Real Madrid. De trainer hield het een dag voor de uitwedstrijd tegen FC Barcelona bij het beantwoorden van vragen over de tegenstander.

Real behaalde uit de laatste vier competitieduels slechts één punt en is afgezakt naar de zevende plaats. Volgens Spaanse media volgt ontslag voor Lopetegui als zijn ploeg zondag bij Barcelona verliest.

,,We krijgen een wedstrijd die interessant genoeg is om over te praten. Het helpt niet in mijn en onze voorbereiding als ik inga op speculaties'', aldus Lopetegui. ,,Ik focus me op mijn werk als trainer en ik moet er in die rol voor zorgen dat mijn spelers er zondag klaar voor zijn. Het is pas oktober. Media zien zaken vanaf de ene kant, wij vanaf de andere. We hebben niet hetzelfde doel.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.