Terug

Volg Vandaag Inside

Lopetegui: goals komen wel weer bij Real

Lopetegui: goals komen wel weer bij Real

3 okt 2018, 13:17

MADRID (ANP) - Real Madrid beleefde dinsdagavond een dieptepunt in de Champions League. De Spaanse grootmacht, afgelopen drie jaar winnaar van het belangrijkste Europese bekertoernooi, noteerde tegen CSKA Moskou 26 doelpogingen en allemaal leidden ze niet tot een doelpunt. Zoveel kansen creëren en toch niet scoren was Real Madrid nog niet eerder overkomen in het kampioenenbal. De ploeg verloor het duel in Moskou met 1-0 door een vroeg doelpunt van CSKA.

Het was ook al de derde wedstrijd op rij dat Real Madrid er niet in slaagde te scoren. Ook in de competitie tegen Sevilla en Atlético Madrid bleef de nul op het scorebord staan. Coach Julen Lopetegui zou zich zorgen kunnen maken, maar hij reageerde vrij laconiek na de nederlaag in Moskou. ,,Ik ben ervan overtuigd dat we weer doelpunten gaan maken. Goals komen vanzelf als je maar kansen creëert en daar ligt het niet aan.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.