Terug

Volg Vandaag Inside

Lookman van Everton naar RB Leipzig

Lookman van Everton naar RB Leipzig

25 juli 2019, 12:52

Ademola Lookman maakt de overstap van Everton naar RB Leipzig. De 21-jarige aanvaller heeft overeenstemming bereikt over een vijfjarig contract.

Technisch directeur Marcel Brands van Everton laat Lookman voor zo'n 20 miljoen euro vertrekken. Lookman speelde in het seizoen 2017/2018 al op huurbasis voor Leipzig.

Lookman is na Christopher Nkunku (Paris St. Germain), Hannes Wolf (RB Salzburg), Luan Candido (Palmeiras) en Ethan Ampadu (Chelsea) de vijfde aanwinst voor het nieuwe seizoen van RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.