Terug

Volg Vandaag Inside

Look-a-like Pasveer toegezongen in Johan Cruijff Arena: 'Het hele vak ging juichen!'

Look-a-like Pasveer toegezongen in Johan Cruijff Arena: 'Het hele vak ging juichen!'

28 okt 2021, 18:54

De Look-a-like van Ajax-doelman Remko Pasveer, Ivar Schreurs, kan bijna niet meer normaal een wedstrijd in de Johan Cruijff Arena te bezoeken zonder herkend te worden. Tijdens de 4-0 overwinning van de Amsterdammers tegen Borussia Dortmund werd Ivar regelmatig toegezongen en gefotografeerd.

'Ja dat was wel vrij geniaal', reageert een vriend van Ivar in gesprek met AT5. 'Hij is natuurlijk best wel groot. De mooie reddingen kwamen van Pasveer en toen ging hij steeds staan en het hele vak ging juichen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.