Terug

Volg Vandaag Inside

LOL! Willem II helpt commentatoren met uitspraak spelersnamen

LOL! Willem II helpt commentatoren met uitspraak spelersnamen

24 feb 2021, 18:43

Willem II heeft de diverse commentatoren bij de wedstrijd woensdag tegen ADO Den Haag (16.30 uur) een lijstje meegegeven met alle namen van de selectiespelers en hoe ze volgens de Tilburgse club juist uitgesproken dienen te worden. NOS-verslaggever Jeroen Elshoff deelde de opsomming op Twitter. "Doe er je voordeel mee. We wensen je een prettige werkmiddag", aldus Willem II.

Achter de naam van Ian Smeulers valt te lezen: 'Ian (op z'n Engels). En bij Ché Nunnely: Sjee Nûnnelie. Bij de naam Vangelis Pavlidis staat vermeld: geen 'Evangelos' maar Vangelis. Ook Kwasi Wriedt krijgt een toevoeging: Kwaa-sie Vried (zijn voorkeur: Otschi Vried).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.