Terug

Volg Vandaag Inside

Lokhoff keert terug bij NAC Breda

Lokhoff keert terug bij NAC Breda

15 feb 2021, 14:11

Ton Lokhoff keert per 1 april terug bij NAC Breda. De oud-speler en voormalig trainer van de club uit de eerste divisie is de nieuwe technisch directeur. Ras-Bredanaar Lokhoff, momenteel nog assistent-trainer bij VfL Wolfsburg, tekent een contract tot de zomer van 2024.

"Met Ton halen we een technisch directeur binnen die de club van binnen en buiten kent", zegt algemeen directeur Mattijs Manders. "Hij weet als geen ander welke spelers bij ons kunnen slagen, beschikt over een groot netwerk en heeft een duidelijke voetbalvisie."

Lokhoff (61) debuteerde in 1979 bij NAC in de Eredivisie. Na vier seizoenen verhuisde hij naar PSV. Na periodes bij Olympique Nîmes en Feyenoord keerde hij in januari 1991 terug bij het inmiddels gedegradeerde NAC waarmee hij in 1993 promotie naar de Eredivisie realiseerde.

Na zijn actieve loopbaan was Lokhoff lang assistent-trainer bij NAC en later hoofdtrainer. Daarna werkte hij onder meer als coach bij Excelsior en VVV-Venlo en als assistent bij buitenlandse clubs als Red Bull Salzburg en VfB Stuttgart. "Dit voelt als thuiskomen", reageerde Lokhoff.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.