Terug

Volg Vandaag Inside

Lofzang Hans Kraay jr. 'Ik vind hem zó asociaal, verschrikkelijk goed!'

Lofzang Hans Kraay jr. 'Ik vind hem zó asociaal, verschrikkelijk goed!'

5 mei 2021, 10:45

Hans Kraay jr. adviseert Donny van de Beek om te vertrekken bij Manchester United. De verslaggever annex analist keek donderdag naar het Europa League-duel tussen de Engelse grootmacht en AS Roma, en zag dat de middenvelder de wedstrijd weer vanaf de bank moest bekijken. 

‘Van de Beek moet echt wel aan het voetballen raken. Die moet daar echt weggaan’, zegt Kraay in de online rubriek ‘Koffie Met’

Toch snapt Hans dat Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjær de voorkeur geeft aan Paul Pogba. ‘Heel veel mensen vinden hem niet zo bijzonder goed, maar ik vind hem zó asociaal, verschrikkelijk goed. Als hij de bal heeft, kunnen er vier of vijf tegen hem aanlopen, maar ze vallen gewoon om.’

‘In de drukte houdt hij altijd de bal, hij heeft een versnelling - die Frenkie de Jong ook een beetje heeft - in zijn dribbel, ik vind hem geweldig. Ik ga alleen al kijken voor Pogba’, besluit Hans zijn lofzang. 

Pogba (28) kwam in 2016 voor ruim 100 miljoen euro over van Juventus. Zijn contract loopt in 2022 af. Mino Raiola, zijn zaakwaarnemer, beweerde eind vorig jaar dat de middenvelder na het lopende seizoen beter een nieuwe werkgever kan zoeken. ‘Hij weet mijn mening over hem en ik wil dat hij blijft’, zei Solskjaer. ‘Het gaat allemaal om een gemoedelijke omgeving creëren en een team bouwen dat strijdt om de prijzen.’

Kijk hieronder het hele gesprek met Hansie Kraay jr. terug.

Kraay blikt terug op Sorry-moment: 'Johan sloeg me van hier t...
13:04
Kraay blikt terug op Sorry-moment: 'Johan sloeg me van hier t...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.