Terug

Volg Vandaag Inside

Lof voor 'charismatische' Huntelaar na recorddoelpunt Schalke

Lof voor 'charismatische' Huntelaar na recorddoelpunt Schalke

4 apr 2021, 14:33

Coach Dimitrios Grammozis had veel lof voor Klaas-Jan Huntelaar, die zaterdag voor het eerst in de basis stond bij Schalke 04 en tekende voor het enige doelpunt van zijn ploeg. "Je kunt gewoon zien met welk charisma hij op het veld staat", zei de coach van de geplaagde ploeg, die ondanks de treffer van Huntelaar met 2-1 verloor van Bayer Leverkusen en degradatie bijna niet meer kan ontlopen.

"In de zestienmeter voelt hij zich thuis. Hij heeft niet veel kansen nodig. Hij liet ook zien wat voor geweldige mentaliteit hij heeft; Klaas-Jan stond 90 minuten in het veld en wilde niet gewisseld worden", aldus Grammozis. Met zijn doelpunt werd Huntelaar met 37 jaar en 234 dagen de oudste speler die voor Schalke heeft gescoord in de competitie. Hij loste Oliver Reck af, die in februari 2002 36 jaar en 347 dagen oud was toen hij een treffer noteerde voor de club uit Gelsenkirchen.

De goal van Huntelaar was pas de zeventiende van Schalke in dit seizoen. De club bungelt onderaan met 13 punten minder dan de nummer voorlaatst: Arminia Bielefeld. De oud-Ajacied liet bij de ZDF weten dat hij nog altijd denkt dat het goed kan komen. "Natuurlijk is er geloof. Elke dag, elke wedstrijd. Maar we weten dat we veel punten achter staan; het zal niet eenvoudig worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.