Terug

Volg Vandaag Inside

Löw zet deur naar EK open voor bij PSV opgeleefde Götze

Löw zet deur naar EK open voor bij PSV opgeleefde Götze

9 nov 2020, 11:31

De deur staat nog altijd open voor Mario Götze bij het Duitse elftal, zo laat bondscoach Joachim Löw weten in een interview. 'Naar mijn mening heeft hij voor zichzelf de juiste beslissing genomen', zo vertelt de ervaren oefenmeester. 'Wij verliezen hem natuurlijk ook niet uit het oog'.

De twee hebben de afgelopen weken regelmatig contact gehad zo legt Löw uit: 'Hij hield me op de hoogte'. De bondscoach vond de beslissing van Götze om naar PSV te gaan een goede. 'In Duitsland is alles altijd op hem gericht. Hij heeft een rugzakje door het WK van 2014, dat moet een zware last zijn geweest.'

Tijdens de WK-finale van 2014 maakte hij het winnende doelpunt voor Duitsland. Door zijn doelpunt in de 113de minuut, won Duitsland de finale van Argentinië.

Daarom is hij blij voor Götze. 'Dat hij zo goed begon in Eindhoven, dat was niet te verwachten. Hij ziet er heel fris en zeer wendbaar uit, de vreugde is in hem te zien. Hij heeft dat nodig vanwege zijn lichtvoetigheid, vanwege zijn variabiliteit.'

Johan lovend over Götze: 'Een Duitser met humor!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.