Terug

Volg Vandaag Inside

Locadia wil vechten voor zijn kans in Brighton

Locadia wil vechten voor zijn kans in Brighton

31 dec 2018, 09:51

BRIGHTON (ANP) - Aanvaller Jürgen Locadia heeft na een moeizame start bij Brighton & Hove Albion zijn draai gevonden. De voormalig aanvaller van PSV heeft dan ook aangegeven dat hij bij de club uit de Premier League wil blijven en wil strijden voor zijn plek in het team.

Locadia gelooft in zijn kansen bij Brighton. ,,Ik wil niet uitgeleend worden of verkocht worden in januari. Dat is niet mijn plan", zei de 25-jarige voetballer. De aanvaller scoorde de winnende treffer tegen Everton afgelopen zaterdag. Het was zijn tweede doelpunt in twee duels. ,,Ik heb duidelijk aangegeven dat ik wil spelen en dat ik denk dat mijn plaats hier in Brighton is. Ik weet dat ik een lastige periode had toen ik niet speelde, maar ik heb in de laatste twee wedstrijden laten zien dat ik het verdien om hier te staan."

Dat er gestreden moet worden om een plek in de basis vindt Locadia alleen maar goed. ,,Iedere speler wil opgesteld worden en het is aan ons om te laten zien dat we willen spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.