Terug

Volg Vandaag Inside

'Locadia staat voor verrassende terugkeer in Eredivisie'

'Locadia staat voor verrassende terugkeer in Eredivisie'

27 juni 2022, 11:02

Jürgen Locadia keert mogelijk terug in de Eredivisie. NEC toonde eerder al interesse, maar volgens Voetbal International mengt ook Go Ahead Eagles zich nu in de strijd om de 28-jarige aanvaller.

Locadia loopt uit zijn contract bij VfL Bochum, waardoor de aanvaller transfervrij ingelijfd kan worden. De belangstelling van NEC en Go Ahead Eagles is concreet, maar het is nog maar de vraag of het tot een overgang zal komen. Locadia zou wel oren hebben naar een terugkeer in Nederland, maar mogelijk zullen zijn salariseisen een struikelblok vormen.

Locadia maakte in 2018 voor zestien miljoen euro de overstap van PSV naar Brighton & Hove Albion. Na verhuurperiodes bij Hoffenheim en Cincinnati vertrok hij afgelopen winter transfervrij naar VfL Bochum. Daar kwam hij tot twee Bundesliga-treffers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.