Terug

Volg Vandaag Inside

Locadia helpt Brighton aan zege in FA Cup

Locadia helpt Brighton aan zege in FA Cup

16 feb 2019, 16:46

BRIGHTON (ANP) - Jürgen Locadia heeft met Brighton & Hove Albion de kwartfinales van de FA Cup bereikt. De aanvaller droeg met een treffer bij aan de bekerzege op Derby County (2-1), dat op het tweede niveau van Engeland uitkomt.

Locadia tekende voor de 2-0 van zijn ploeg. Anthony Knockaert maakte de openingstreffer van de thuisploeg. De 38-jarige Ashley Cole verkleinde in de 82e minuut de achterstand van Derby County.

De Nederlandse keeper Kelle Roos verdedigde het doel van Derby County. Zijn ploeggenoot Florian Jozefzoon mocht invallen van trainer Frank Lampard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.