Terug

Volg Vandaag Inside

Locadia vreselijk ongelukkig bij Brighton

Locadia vreselijk ongelukkig bij Brighton

15 nov 2018, 09:36

BRIGHTON (ANP) - Jürgen Locadia zit zich te verbijten op de bank bij Brighton & Hove Albion en wil in de winterstop weg bij de club uit de Premier League. ,,Deze situatie doet gewoon pijn'', zegt de aanvaller in De Telegraaf.

Locadia moet het dit seizoen doen met korte invalbeurten. ,,Een echte duidelijke uitleg waarom ik niet speel, heb ik nooit gehad. Ik train superhard, ben topfit, maar moet het vooral in invalbeurten van 10 minuten laten zien. Dat is echt heel moeilijk'', zegt Locadia.

De 25-jarige spits heeft een contract dat loopt tot medio 2022, maar wil het liefst in de komende winterstop weg. ,,Ik ben nu op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen. Bij Brighton heb ik niet het idee dat mijn situatie snel zal veranderen. Ik denk dat de winter een mooi moment is om na te denken of dit nog goed voor mij is.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.