Terug

Volg Vandaag Inside

Locadia debuteert weer met doelpunt

Locadia debuteert weer met doelpunt

2 mrt 2020, 15:03

Jürgen Locadia luisterde zijn debuut in de eredivisie voor PSV op met drie doelpunten en in dienst van de Engelse club Brighton & Hove Albion begon hij eveneens veelbelovend, met goals in zijn eerste wedstrijd in de FA Cup én in de Premier League. Ook in de Amerikaanse competitie MLS begon Locadia zondag met een doelpunt.

De spits van FC Cincinnati tekende in de slotfase van de uitwedstrijd tegen New York Red Bulls voor de aansluitingstreffer (3-2). Locadia stuitte eerst nog op doelman David Jensen, maar in de rebound sloeg hij alsnog toe. En dat na een week waarin de spits niet had kunnen meetrainen met zijn nieuwe ploeggenoten. Locadia moest terug naar Nederland om zijn visum in orde te maken.

"Het was een gekke en zware week", zei de oud-PSV'er. "Ik heb niet met de groep getraind, alleen met mijn persoonlijke begeleider in Nederland. Zaterdag ben ik pas in de VS aangekomen. Ik ben blij met mijn debuut. We moeten doorgaan op de manier zoals we na rust speelden." Komend weekeinde neemt Cincinnati het op tegen Atlanta United, de club van trainer Frank de Boer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.