Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool zonder Keïta naar München

Liverpool zonder Keïta naar München

12 mrt 2019, 18:16

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool moet het in de return in de achtste finales van de Champions League tegen Bayern München doen zonder Naby Keïta. De 24-jarige middenvelder uit Guinee, vorig jaar voor 50 miljoen euro overgekomen van de Duitse club RB Leipzig, kampt met een lichte blessure. Keïta fungeerde zaterdag als invaller in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Burnley (4-2).

De middenvelder is zowel in de Premier League als Champions League niet altijd zeker van een basisplaats, maar hij mocht drie weken geleden tijdens het eerste duel met Bayern München wel starten. Georginio Wijnaldum en verdediger Virgil van Dijk, terug na een schorsing, maken wel deel uit van de selectie van 21 man waarmee Liverpool naar München vloog.

Zonder Van Dijk kwam de ploeg van manager Jürgen Klopp op het eigen Anfield niet verder dan 0-0. Voor Alex Oxlade-Chamberlain, die onlangs na lang blessureleed zijn rentree maakte bij de beloften, komt de return te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.