Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool ziet alleen Henderson terugkeren voor duel met Ajax

Liverpool ziet alleen Henderson terugkeren voor duel met Ajax

30 nov 2020, 15:40

Middenvelder Jordan Henderson kan dinsdag met Liverpool tegen Ajax uitkomen in de Champions League. Volgens trainer Jürgen Klopp is zijn aanvoerder voldoende hersteld om aan de vijfde groepswedstrijd te beginnen.

Henderson is voorlopig de enige speler die de ruim gevulde ziekenboeg van de kampioen van Engeland kan verlaten. Klopp kan tegen Ajax geen beroep doen op Virgil van Dijk, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Joe Gomez, Naby Keïta en Xherdan Shaqiri. Trent Alexander-Arnold heeft de training hervat, maar ook voor hem komt de wedstrijd tegen Ajax nog te vroeg.

Liverpool heeft een gelijkspel nodig voor een plek in de achtste finales en sluit volgende week de groepsfase af met een uitwedstrijd tegen FC Midtjylland, dat nog puntloos is in groep D.

De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax is dinsdagavond vanaf 20.30 uur live te volgen bij SBS6 of via onze livestream.

Bekijk hieronder de samenvatting van Ajax - Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.