Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool zakt weg na nederlaag bij Leicester City

Liverpool zakt weg na nederlaag bij Leicester City

13 feb 2021, 16:58

Liverpool heeft voor de derde keer op rij een wedstrijd in de Premier League verloren. Deze keer was Leicester City te sterk voor de titelverdediger. Drie tegentreffers tussen de 78e en 85e minuut werden de formatie van coach Jürgen Klopp fataal, 3-1. Vooralsnog ziet het er naar uit dat een positie bij de top vier lastig gaat worden voor Liverpool.

Pas in de 67e minuut wist Liverpool een groot overwicht in een doelpunt om te zetten. Mohamed Salah schoot beheerst raak, nadat Roberto Firmino de bal had teruggelegd. De Egyptenaar had daarvoor al een drietal mogelijkheden laten liggen.

Daarna ging het mis voor 'the Reds'. Ruim 10 minuten voor tijd kwam de thuisclub op 1-1. James Maddison schoot de bal uit een vrije trap achter doelman Alisson. Even later zette Jamie Vardy Leicester op voorsprong, na een forse mistrap van Alisson. De Braziliaanse keeper was vorige week bij de nederlaag tegen Manchester City (1-4) ook al enige malen in de fout gegaan. Harvey Barnes schoot vervolgens de 3-1 binnen.

Ozan Kabak debuteerde als basisspeler bij Liverpool. De net van Schalke overgenomen Turkse verdediger werd daarmee al de zevende speler die Klopp dit seizoen in de Premier League centraal achterin opstelt.

Georginio Wijnaldum werd enkele minuten voor tijd vervangen bij Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.