Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool wint zonder sterren en Klopp replay-wedstrijd FA Cup

Liverpool wint zonder sterren en Klopp replay-wedstrijd FA Cup

5 feb 2020, 10:02

Liverpool heeft met een zwaar gedevalueerd elftal de vijfde ronde van de FA Cup bereikt. Een zeer jeugdige selectie, zonder de gevestigde namen én zonder trainer Jürgen Klopp, was op Anfield in een replay met 1-0 Shrewsbury Town de baas.

Het doelpunt werd gemaakt door Ro-Shaun Williams, centrale verdediger van Shrewsbury Town. Williams kopte de bal een kwartier voor tijd na een lange bal van Liverpool over zijn eigen doelman.

Na de 2-2 op zondag 26 januari liet Klopp al doorschemeren dat hij zijn spelers rust zou geven voor de wedstrijd in Liverpool en dat hij zelf óók thuis zou blijven. Hij hield zich aan zijn woord en legde de verantwoordelijkheid bij Neil Critchley, die tegen de club uit League One - het derde niveau - alleen de beschikking had over talentvolle jeugdspelers. Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever speelden beiden de hele wedstrijd.

Derby County, waar Phillip Cocu trainer is, verzekerde zich ook van een langer verblijf in het bekertoernooi. De ploeg van Cocu won met 4-2 van Northampton Town en Wayne Rooney bepaalde met een penalty de eindstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.